• (Android/iOS) Geometry Dash World mod vairāk primogēmu

    ------------------------------------------
    ▶▶▶▶ Geometry Dash World ANDROID ◀◀◀◀
    ------------------------------------------
    ▶▶▶▶ Geometry Dash World IOS ◀◀◀◀
    ------------------------------------------
    ------------------------------------------
    ▞▞▞ mod vairāk primogēmu ▞▞▞
    ------------------------------------------
    ▞▞▞ Geometry Dash World 2022 version ▞▞▞
    ------------------------------------------
    ------------------------------------------

    Pēc visu līmeņu spēlēšanas bez pilnās versijas spēlē nekas cits nav jādara. Arī spēle ir īsa. Es varēju pārspēt visu spēli stundas laikā. Izņemot to, ka līmeņi ir jautri, un šī ir laba spēle iesācējiem.

    Laiks pirmās salas pēdējā līmenī vienmēr iemet bedrē, neļauj lēkt pēc tam, lūdzu, labojiet to neļaus man pārspēt un ticiet man, ka es spēlēju ļoti ilgu laiku un šis burtiski vienkārši iemet smailes bedrē un neļaus lēkt

    Man patīk, ka jums ir jāpārspēj visi līmeņi, pirms virzāties uz priekšu, vairums cilvēku vienkārši sasniegs 50% un nolems, ka tas ir grūti un virzīties tālāk, tas mani sanikno, tāpēc man patīk šī funkcija. Un mūziku, kuru es tajā vienkārši izkūstu, es varētu klausīties visu dienu.

    tik daudz reklāmu. katru reizi, kad nospiežat x uz reklāmām, jūs vienkārši aizvedīsit uz Play veikalu. neinstalējiet šo spēli

    joprojām ir mazliet kļūda, kur, pieskaroties spēlei, spēle nereaģē.godīgi šī kļūda ir aizkavējusi manu progresu, tāpēc 2 zvaigznes. Neatcerieties.

    Dash cena no 2€ līdz 10€

    tā ir diezgan jautra spēle, bet otrais līmenis man ir grūts

    Pārsteidzoša spēle, skaņu celiņi un grafika. Mīlestība. . krāsas!

    Geometry Dash World Arcade nzsn

    Tā ir laba spēle, taču ir tik daudz reklāmu, kuras es ievietoju 2

    Geometry Dash World Spillehall oors

    Patika super

    ja es nevaru novērtēt šo mazāk, es netērētu jūsu laiku šim stulbajam atkritumu gabalam. toddler var uztaisīt labāku spēli šo stulbo attaisnojumu baudai nesaprati!!!!!!!!

    Sveiki, man ļoti patika šī spēle... Bet tā ir tā lieta. KĀPĒC VIŅIEM VAIRS NAV ATJAUNINĀJUMU!!! Esmu pārbaudījis, un pēdējais atjauninājums bija 2017. gadā!!! LŪDZU, sāciet vēlreiz atjaunināt savas spēles. Es patiešām vēlos jaunus līmeņus un citas lietas. Tur teikts, ka drīzumā. Bet tā tiešām nav. Vēlreiz, lūdzu, atjauniniet vēlreiz

    Mini World: CREATA Seikkailu mjif

    Geometry Dash World არკადული cear

    Lavas kvalatāts

    šī spēle ir lieliska pat ar reklāmām, jo man atliek tikai noklikšķināt no tās un atgriezties spēlē Rediģēt: lūdzu, pārtrauciet ar visām reklāmām, kuras tās man traucē, es pat neredzu spēli, tāpēc es Es mirstu daudz, lūdzu, izlabojiet šo

    Y Norm

    Eh, vienkārši nav pārliecinoša spēle, un reklāmas jūs visu laiku bombardē. Vienkārši iegūstiet maksas versiju.

    Ģeometrijas domuzīmju pasaule kopumā ir lieliska, lai gan jauniem spēlētājiem, piemēram, man, tas ir pārāk grūti, viņi to varētu padarīt par 5% vieglāku.

    Tas ir lielisks veids, kā maziem bērniem sākt lēni, bet pēc tam tas kļūst ātrāks un ātrāks. Tā ir laba spēle, un es labprāt spēlēju savā brīvajā laikā. reklāmas man nav problēma, jo man ir pienācīgs tālrunis un man ir lieliski atspoguļo. Vienīgā problēma ir tad, kad es pauzēs vidējā spēlē, dziesma tiek aizkavēta, taču tā man vienalga nav problēma.

    Ola

    Patīk šī spēle, bet tai ir tikai 10 ez līmeņi, un drīzumā tā būs pēc 5 gadiem....

    Ir īss un daudz papildinājumu, man patīk pilna versija, bet ir pagājuši 4 gadi

    Sūdīga šī spēle?!

    es vienkārši atrodu lielu kļūdu. es atklāju, ka monstri dejo, kad es mainīšu vilni, es nemainīju vilni, bet es vienkārši lecu, pirms pārvēršos par vilni, un es atradu vienu veidu, un ir viens smaile. paskatieties uz manu youtube HoldMyAug, jums tas jānoskatās vai starpsienas zion raktuves

    GG

    Garlaicīga

    Tik daudz ikonu! Man ir diezgan daudz šo spēļu. lūdzu uztaisi vēl! :) arī mana spēle avarē ikreiz, kad es izeju, kamēr es spēlēju. lūdzu, izlabojiet to. :( vēl viena lieta, ja jūs domājat, ka varat izveidot pilnu versiju bez maksas, tas būtu lieliski! 10/10! :)

    Geometry Dash World Arcade nzsn

    Viegli visus izgāju ar 1attempt

    Tiešām laba mūzika. Diezgan laba spēle. Nav labākais bez peles (ja vien izmantojat mobilo tālruni) Bez peles datorā joprojām var pārvaldīt, tomēr tas nav labākais. Kopumā diezgan laba spēle. :)

    Normāla spēle! :)

    lejupielādējiet Geometry Dash Game apk android, Lēkt un lidot savu ceļu caur briesmām šajā rythm bāzes darbībā platformas!.

    Manuprāt, tas ir forši, ka dziesmas ir lieliskas un līmeņi ir diezgan grūti, bet jūs varat tikt cauri, un ģeometrijas domuzīmes veidotāji turpina veidot labas spēles

    Tas ir ļoti slikti, un jums vajadzētu padarīt visas geometry dash spēles bez maksas, jo grafika ir diezgan slikta

    Tas kļūst ļoti stresa pilns, un jūs sākat nikns, bet pāri visam tam ir jautrība. Ja jums ir aizkavēta ierīce, spēle jūs patiešām sāks kaitināt.

    Es domāju, ka tā ir laba spēle. Tho, vai mēs varētu iegūt līmeņa redaktoru? Vai pasaules redaktors? Tas būtu forši.

    10 labākās spēles jūsu tālrunim. Labākās Android spēles

    Super running of maryo ir bezmaksas spēle ar aizraujošu un aizraujošu arkādes spēli 1.vienkārši pieskarieties ekrānam, lai ļautu maryo lēkt.2.palīdziet

    3 iemesli, kāpēc man patīk šī spēle: 1.Mūzika ir ĺoti laba! 2.Citu taisītie leveli ir arī arabu mūziku un nav slikti! 3.Patīk ka var mainīt sava caraktera izskatu!!! :)

    Man tas patīk, bet tam vajag vairāk noslēpumu, līmeņu un citu. Es vēlētos, ja jūs varētu izveidot savu līmeni bez pilnas versijas, būtu labāk, ja jums būtu nepieciešama pilna versija, lai tos izlaistu kā tiešsaistes līmeni.

    Šī spēle ir vienkārša. Šīs spēles grafikā varētu izmantot dažus patiešām nelielus uzlabojumus, vajadzētu būt vairāk vietām, kur atlasīt mūziku, bet man ir vienalga. Patiesais iemesls, kāpēc es novērtēju 4 zvaigznes, ir tas, ka KUR IR RUBRUBS UN TAS 2,2?!

     


  • Commentaires

    Aucun commentaire pour le moment

    Suivre le flux RSS des commentaires


    Ajouter un commentaire

    Nom / Pseudo :

    E-mail (facultatif) :

    Site Web (facultatif) :

    Commentaire :